Gratis advies

Gratis 2 uur advies over uw vraag of bedrijfsprocessen.

Heeft u als ondernemer of directielid vragen over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen of heeft u een andere vraag waarover u met mij wilt spreken of sparren? Leg uw vragen dan aan mij voor in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van maximaal 2 uur. Na dat gesprek heeft u een voorlopig antwoord op uw vraag. Ook zal duidelijk zijn of uw bedrijfsprocessen nog up to date zijn of dat er verbetering mogelijk is.

Strategische zaken als winstmaximalisering, innovatie enz. zijn zeker ook onderwerpen waarvoor u mij kunt uitnodigen. Zo’n gesprek biedt naast gratis advies ook de mogelijkheid om kennis te maken, zodat u een beeld krijgt van de onderwerpen waarmee ik in de loop van de tijd in de adviespraktijk bij bedrijfsleven, de zorg en overheid betrokken ben geweest. Grote kans dat ik inzicht heb in de manier waarop uw organisatie zich positief kan onderscheiden.

Waarom zou u een vraag willen voorleggen aan Van der Ven Strategisch Advies en Innovatie?

Vanwege mijn ‘dwarse’ en vernieuwende kijk op zaken kan ik snel zien waar het eventueel aan schort of waar verbeteringen mogelijk zijn. Ik doe dit vanuit een jarenlange ervaring bij bedrijven, non-profit organisaties en overheid. Ik heb tevens meerdere innovatieve toepassingen zelfstandig ontwikkeld –van ontwerp tot realisatie - dus ik ken het klappen van de zweep.